Vitrine magazine
EuropanProd - producator de sticla vitrine

Vitrine magazine

Conform proverbului: „Ochii vad, inima cere” de cele mai multe ori cumparaturile sunt facute instinctiv pe baza imaginilor ce ne pun in valoare produsele vizate. O vitrina de calitate indeplineste o suita complexa de functii, dar cele mai importante 2 sunt: ajuta la vanzarea produselor ce sunt expuse si asigura paza magazinului.

Peretii din sticla pentru vitrine de magazine sau spatii comerciale , asigura o maxima vizibilitate pentru ca nu exista profile verticale sau conexiuni vizibile intre piesele de sticla, si astfel creeaza senzatia de magazin mare, luminos si prietenos.

EuropanProd - producator de sticla invizibila

Sticla antireflex

Sticla antireflex sau sticla invizibila cum mai este denumita, este un produs specializat, obtinut prin tratarea sticlei si aplicarea unei pelicule care reduce reflexia luminii pe suprafata de geam cu pana la 97-99%. Practic, acest tip de sticla este aproape invizibila, ea reflectand lumina doar intr-o proportie nesemnificativa. Acesta este si motivul pentru care toate magazinele ce doresc vanzari mari o folosesc.

Sticla antireflex este ideala pentru vitrine si showroom-uri deoarece ofera senzatia ca nu ar exista nici o bariera intre client si produsele afisate.

Cu toate ca utilizarile unei astfel de sticle invizibile sunt multe si variate, o alta utilizare predominanta a acestui tip de sticla este in cazul constructiilor ce „imbraca” cladiri istorice sau de patrimoniu, unde tendinta principala este de a minimaliza impactul acestora asupra aspectului initial al cladirii.

Vitrine
Vitrine
EuropanProd - producator de sticla antireflex

Mai multi clienti

De peste 150  de ani s-a dovedit foarte clar relatia dintre Vitrine mari, produse expuse corect si un interior luminos pentru vanzari cu si pana la 40% mai mari.

Alt avantaj dovedit este reprezntat de reducerea cheltuielilor cu energia. Scade consumul de energie electrica necesar pentru iluminarea interioara. Odata cu reducerea consumului de electricitate cu iluminarea scade si cel al ventilatiei interioare deoarece becurile nu mai emit acelasi nivel de caldura. Scade costul energiei termice necesare incalzirii magazinului datorita patrunderii razelor ultraviolete.

In concluzie: CHELTUIELI mult scazute si CLIENTI mult mai multi. Cum sa nu le iubesti!?

Strategia EuropanProd

Sticla de calitate pentru o viata calitativa

"De ce sa fi banal cand poti fi extraordinar?". Sticla de calitate cu personalitate repezinta atat esenta EuropanProd cat si a fiecarui proiect executat.

EuropanProd - Sticla cu personalitate
Sticla vie - EuropanProd

Corect folosita sticla este un element ce da viata oricarui proiect, fiind o "fereastra" catre sufletul fiecarei cladiri

Viziunea EuropanProd
EuropanProd - Sticla cu personalitate

Indiferent ca vorbim despre Geamuri Termopan, Scari din sticla, Cabine de dus, Balustrade sticla, Pereti cortina pentru birouri, Vitrine magazine, Fatade cladiri ... EuropanProd va va fi mereu aproape si gata sa lucreze cu Dv. pentru crearea celor mai uimitoare proiecte.

Sticla EuropanProd - atat de versatila
Viziunea EuropanProd