EuropanProd - producator Pereti cortina

Pereti cortina

Reprezinta fatade din sticla si aluminiu autoportante cu proprietati fonice si termoizolante.

Avantajele sunt numeroase, printre acestea numarandu-se posibilitatea crearii unor panorame foarte mari ale exteriorului cladirilor cat si asigura o iluminare naturala extrem de buna.

Pereti cortina pot fi montati atat pe planuri verticale, inclinate (cu panta pozitiva sau negativa), cat si pe acoperisuri (luminatoare si cupole).

Extrem de trainice, acestia rezista incarcarilor din vant la inaltimi mari, la incendii si activitatii seismice, putand sustine PANOURI DIN STICLA foarte mari si oferind niveluri de izolare extrem de ridicate.

EuropanProd - producator Pereti cortina

Tipuri de pereti cortina

EuropanProd - producator Pereti cortina

Pereti cortina standard (clasici)

Sunt denumiti astfel datorita sistemului de fixare al geamului termoizolant in cadrul din aluminiu, cu ajutorul capacelor presoare.
EUROPANPROD poate realiza pereti cortina cu dimensiuni foarte mari, de complexitate ridicata din punct de vedere al materialelor utilizate. Avantajele acestei solutii sunt ca reprezinta o solutie mai ieftina si profilele sunt inguste.

 

Acest sistem permite montarea de geamuri termoizolante cu grosimi diferite, din 2 sau 3 foi de sticla. Profilele, vizibile din exterior, pot fi adaptate oricarui tip de constructie.

Dupa cum spuneam si la inceput, acesti pereti cortina sunt proiectati sa faca fata cutremurelor si vibratiilor de intensitatea normala, dar si a dilatarilor sau contractarilor ale profilelor de aluminiu fara insa a-si pierde din rezistenta la vant sau la permeabilitatea apei.

EuropanProd - producator Pereti cortina

Pereti cortina semistructurali

Prinderea in cazul peretilor cortina semistructurali se realizeaza in cadrul din aluminiu cu ajutorul capacelor presoare doar pe o dimensiune, verticala sau orizontala a geamului termoizolant.

Exact ca si la Pereti cortina standard (clasici), Pereti cortina semistructurali permit montarea de geamuri termoizolante cu grosimi diferite, din 2 sau 3 foi de sticla. Profilele, vizibile din exterior, pot fi adaptate oricarui tip de constructie.

Impermeabilitatea este asigurata in cazul sistemului semistructural de trei randuri de garnituri EPDM si de un sistem de scurgere pentru orice fel de acumulare de apa.

Profilele sunt vizibile din interior, iar din exterior profilul este vizibil doar pe un sens. Pe celalalt sens este vizibila o linie subtire ceea ce confera sistemului continuitate.

EUROPANPROD poate realiza pereti cortina cu dimensiuni foarte mari, de complexitate ridicata din punct de vedere al materialelor utilizate.

EuropanProd - producator Pereti cortina

Pereti cortina structurali

Diferenta majora la Peretii cortina structurali EUROPANPROD este aspectul de sticla continua. Acest efect este dat de un sistem special din aluminiu, geamul termoizolant fiind lipit de rama din aluminiu cu ajutorul unui silicon structural.

Se imbinara unu caroiaj de montanti verticali cu traverse orizontale.

EuropanProd - producator Pereti cortina

Pot fi combinati cu...

Extrem de important, atat structural dar mai ales estetic (efectul obtinut este unul IMPRESIONANT! Modern – multa lumina naturala – spatii largi) este faptul ca pot fi integrate cu usurinta in astfel de pereti:

EuropanProd - producator Pereti din sticla

Peretii din sticla mobili

Extrem de flexibili, acestia pot fi inchisi partial sau total, dar si intimitate perfecta cu grad ridicat de izolare fonica.

EuropanProd - producator Pereti cortina

Peretii din sticla mobili transparenti sau intimi

Acestia reprezinta o solutie inteligenta de acces usor din exterior in interior si viceversa, cu grad de flexibilitate ridicat prin inchiderea partiala sau totala a acestora.

In functie de necesitati acestia se preteaza perfect pentru realizarea de zone largi pentru intruniri sau receptii sau/si pentru o compartimentare eficienta a spatiului interior. Avantajele sunt ca pot fi realizati atat cu transparenta totala sau cu un grad foarte ridicat de intimitate, ambele solutii oferind o izolare fonica foarte ridicata.

EuropanProd - producator Pereti cortina

Aplicatii pereti mobili de sticla

EuropanProd - producator Pereti pardosea cortina

Pardosea de sticla

Limitele noastre sunt date doar de imaginatia noastra. Apropae intotdeauna ce visam poate fi realizat si tehnic cu destula imaginatie. In cazul acesta peretii cortina din sticla extrem de rezistenta se preteaza perfect putand fi folositi drept podea, efectele fiind uimitoare.

EuropanProd - Proiectare si design sticla

Servicii de proiectare - Libertate deplina

Pentru orice proiect EUROPANPROD va pune la dispozitie o echipa de experti pregatiti sa ofere solutii de produse personalizate, la cerere, pentru a va ajuta sa obtineti rezultatele dorite, indiferent de marimea, destinatia sau complexitatea proiectului.

EuropanProd - producator Pereti pardosea cortina

Servicii de proiectare profesionala

Peretii de sticla asigura un efect DEOSEBIT, dar pentru a concepe in siguranta priectul, fiind vorba despre sticla cu greutate mare cat si luand in considerare diversitatea gamei de sticla existenta in prezent, EUROPANPROD va pune la dispozitie servicii de proiectare profesionale.

Strategia EuropanProd

Sticla de calitate pentru o viata calitativa

"De ce sa fi banal cand poti fi extraordinar?". Sticla de calitate cu personalitate repezinta atat esenta EuropanProd cat si a fiecarui proiect executat.

EuropanProd - Sticla cu personalitate
Sticla vie - EuropanProd

Corect folosita sticla este un element ce da viata oricarui proiect, fiind o "fereastra" catre sufletul fiecarei cladiri

Viziunea EuropanProd
EuropanProd - Sticla cu personalitate

Indiferent ca vorbim despre Geamuri Termopan, Scari din sticla, Cabine de dus, Balustrade sticla, Pereti cortina pentru birouri, Vitrine magazine, Fatade cladiri ... EuropanProd va va fi mereu aproape si gata sa lucreze cu Dv. pentru crearea celor mai uimitoare proiecte.

Sticla EuropanProd - atat de versatila
Viziunea EuropanProd