Termopan
EuropanProd - producator GEAM TERMOPAN

Ce este un geam termopan?

GEAMURI TERMOPANE: pe intelesul tuturor, reprezinta un sandwich format din doua foi de sticla lipite prin intermediul unei baghete de aluminiu si a unei membrane cauciucate, iar intre foile de sticla exista un spatiu umplut cu aer sau gaz rar, care asigura etansarea si izolarea ferestrelor.

EuropanProd - producator geam TERMOPAN

De ce este importanta calitatea sticlei?

GEAMURI TERMOPANE EuropanProd – pot fi achizitionate sub diverse standarde de calitate, factorul determinant fiind tipul de sticla folosita: sticla trasa sau sticla Float. Sticla trasa se obtine printr-un proces mai putin performant, motiv pentru care se pot observa deformari de imagine sau culoare. Sticla float este obtinuta printr-un procedeu mult superior, rezultand astfel un produs de calitate superioara, oferind o suprafață naturală și transparență nedistorsionată, eliminand reflexiile verzi / albastre ale sticlei trase.

EuropanProd - GEAM TERMOPAN de calitate

Avantajele unui geam termopan EUROPANPROD

Geam termopan
EuropanProd - GEAM TERMOPAN de calitate

De ce GEAM TERMOPAN?

Indiferent de anotimp, indiferent daca bate usor vantul sau este furtuna, indiferent cat de cald sau de rece este afara, un GEAM TERMOPAN reprezinta mai mult decat un mijloc de aerisire, o modalitate sa privesti afara sau un element de design.

Acestea trebuie sa ne PROTEJEZE de: schimbarile climaterice, de intrusi, sa ne asigure un nivel de intimitate. Trebuie sa asigure o „dezvoltare durabilă” cu accent pus pe functionalitate optima, confort si siguranta.

EuropanProd - Cum sa alegi termopanul potrivit

In momentul in care optati pentru FERESTRE sau USI din GEAM TERMOPAN, va trebui sa luati in considerare urmatoarele aspecte, pentru a va asigura ca produsul achizitionat va fi in conformitate cu nevoile Dvs.

GEAM TERMOPAN - Tip / Calitate
GEAM TERMOPAN - Calitatea feroneriei;
GEAM TERMOPAN - Coeficientul de izolare termica si fonica;
GEAM TERMOPAN - Materialele utilizate pentru tamplarie.
Iluminator termopan

Deoarece suntem oameni diferiti, cu cerinte diferite, EUROPANPROD va sta la dispozitie cu sfaturi si recomandari, identificand impreuna cu Dvs. criteriile de selectie, astfel incat produsul finit, GEAM TERMOPAN, sa fie exact ceea ce va doriti.

EuropanProd - GEAM TRIPAN

Geam TRIPAN

GEAM TRIPAN reprezinta o noua generatie de GEAM TERMOPAN, folosindu-se trei foi de sticla despartite de doua baghete, fata de obisnuitul GEAM TERMOPAN, care este format din doua foi de sticla

Tipuri de geam tripan folosite in mod uzual sunt:

EuropanProd - Producator GEAM TERMOPAN 4 anotimpuri

Geam control solar (GEAM TERMOPAN 4 ANOTIMPURI)

Geamul 4 ANOTIMPURI reprezinta o sticla de inalta calitate (GEAM TERMOPAN) termoizolanta cu un design exterior ridicat tip “reflexiv”.

Acest produs este realizat intr-o incinta vidata prin depunerea unui strat foarte fin si transparent de materiale metalice specializate pe una dintre suprafetele sticlei FLOAT prin procedeul de pulverizare catodica. Rolul acestui start metalic este de a reflecta radiatiile infrarosii cu lungime de unda mare caracteristice caldurii provenite din incalzire.

Un GEAM TERMOPAN control solar realizat de EuropanProd aduce in plus functia de Randament Sporit (HR): in perioadele reci reduce in mare masura pierderile termice prin efectul de radiatie prin geam. Cu 4 ANOTIMPURI te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp.

4 SEASON +FLOAT+LOW-E  reprezinta alegerea ideala atunci cand se urmareste o pierdere cat mai mica a caldurii dinspre interior catre exterior, dar si o izolare fonica superioara.

4SEASON + CLAR + CLAR care ofera o protectie mai ridicata impotriva razelor solare, eliminandu-se efectul de sera

EuropanProd - Tamplarie din Lemn Stratificat

Inlocuieste tamplaria din PVC cu tamplarie de lemn stratificat

Prin Mobila EuropanProd oferim posibilitatea de a inlocui tamplaria din PVC cu  tamplarie de lemn stratificat (tei, paltin, stejar, frasin) si cu feronerie Roto.

Termopan pensiune
100

Durabilitate si rezistenta ridicata la actiunea fenomenelor meteo

100

Design Elegant

100

Costuri mai mici cu intretinerea

EuropanProd - Tamplarie din lemn stratificat

Tamplarie din lemn stratificat cu GEAM TERMOPAN

Nu trebuie sa uitam niciodata ca Lemnul este o componenta „vie” care si dupa ce a fost transformat in elemente de decor, mobila, ferestre si usi, … continua sa „lucreze”, sa respire, sa ne aduca un colt de natura in case. Extrem de prietenos cu mediul inconjurator,  acest material confera proiectelor EuropanProd o eleganta desavarsita si o fiabilitate extraordinara.

Geam tripan
Strategia EuropanProd

Sticla de calitate pentru o viata calitativa

"De ce sa fi banal cand poti fi extraordinar?". Sticla de calitate cu personalitate repezinta atat esenta EuropanProd cat si a fiecarui proiect executat.

EuropanProd - Sticla cu personalitate
Sticla vie - EuropanProd

Corect folosita sticla este un element ce da viata oricarui proiect, fiind o "fereastra" catre sufletul fiecarei cladiri

Viziunea EuropanProd
EuropanProd - Sticla cu personalitate

Indiferent ca vorbim despre Geamuri Termopan, Scari din sticla, Cabine de dus, Balustrade sticla, Pereti cortina pentru birouri, Vitrine magazine, Fatade cladiri ... EuropanProd va va fi mereu aproape si gata sa lucreze cu Dv. pentru crearea celor mai uimitoare proiecte.

Sticla EuropanProd - atat de versatila
Viziunea EuropanProd