Fatade Cladiri
EuropanProd - producator de sticla fatade cladiri

Fatade cladiri

Fatada cladirii in care locuim sau ne desfasuram activitatea, este primul lucru ce atrage atentia asupra noastra si putem spune ca reprezinta cartea noastra de vizita, ne aduce plusul de unicitate de care avem nevoie pentru a fi remarcati, datorita modernizarii tehnologiei de vitrare a fatadelor cladirilor.

EuropanProd - producator de sticla fatade cladiri

Avantaje

Cadrul din aluminiu constituit din montanti verticali si grinzi orizontale ne ofera o varietate de avantaje, fata de alte tipuri de fatetare a cladirilor:

EuropanProd - producator de sticla fatade cladiri

Tipuri de geamuri folosite pentru crearea fatadelor din sticla ale cladirilor

100

Geamurile de fatada standard sunt geamuri termopane normale, care sunt mentinute in exterior in spatiul dintre montant si grinda de placi de fixare pe perimetrul geamului

100

Geamurile de fatada semi-structurale, de asemenea, sunt geamuri termopane normale, cu fixare orizontala sau verticala din ambele parti.

100

Geamurile structurale nu au placi exterioare de fixare. Geamurile termopan se fixeaza in fatada prin lipirea in geamuri a unui profil special de fixare

Fatade Cladiri
Fatade Cladiri
EuropanProd - producator de sticla fatade cladiri

Sistemele de fatada panoramice sunt divizate in:

Sisteme montant grinda

Casete

Casete modulare

Fatade cladiri

Combinatia de sticla EUROPANPROD si oglinzi asigura o rezistenta ridicata,  durabilitate, izolatie termica, fonica si etanseitate la nivel inalt.

Exista destule proiecte in care sistemele de fatade pot inlocui complet peretii exteriori, dar in mod normal umplutura in constructiile de fatada poate fi transparenta si opaca, cea transparenta prezentand geamuri termopane de diferite grosimi.

Datorita diferitelor metode devitrare de fatada cum geamuri „structurale” sau „semi-structurale”, vitrarea panoramica poate crea o impresie de constructie integrata, datorita lipsei pe fatada exterioara a fatadei din sticla cu montanti si grinzi.

EuropanProd - producator de sticla fatade cladiri

PANOURI DIN STICLA panoramice pentru fatade

PANOURI DIN STICLA pentru fatada sunt destinate in special pentru suprafete mari ale cladirilor industriale, de birouri si/sau spatiilor comerciale, dar in ultimul timp au inceput a fi o alternativa populara si pentru casele private.

PANOURI DIN STICLA pentru fatade au fost folosite cu succes incepand din anii 1970 pentru contructii de cladiri de tipul zgarie noi in SUA si a fost preferata datorita greutatii reduse. In Romania odata cu anul 1990 acest sistem de constructie a inceput sa fie folosit mai ales pentru cladirile de birouri sau pentru centrele comerciale.

Fatadele de sticla sunt realizate din sticla speciala instalata in sisteme performante de tipul Schuko care asigura un coeficient redus de transfer de caldura cat si fonic atat dinspre interior cat si dinspre exterior.

In functie de destinatie se folosesc diferite tipuri de sticla EUROPANPROD: cu factor de rezistenta la incendii; cu un consum scazut de energie; …etc

Geam Panoramic
Strategia EuropanProd

Sticla de calitate pentru o viata calitativa

"De ce sa fi banal cand poti fi extraordinar?". Sticla de calitate cu personalitate repezinta atat esenta EuropanProd cat si a fiecarui proiect executat.

EuropanProd - Sticla cu personalitate
Sticla vie - EuropanProd

Corect folosita sticla este un element ce da viata oricarui proiect, fiind o "fereastra" catre sufletul fiecarei cladiri

Viziunea EuropanProd
EuropanProd - Sticla cu personalitate

Indiferent ca vorbim despre Geamuri Termopan, Scari din sticla, Cabine de dus, Balustrade sticla, Pereti cortina pentru birouri, Vitrine magazine, Fatade cladiri ... EuropanProd va va fi mereu aproape si gata sa lucreze cu Dv. pentru crearea celor mai uimitoare proiecte.

Sticla EuropanProd - atat de versatila
Viziunea EuropanProd