Compartimentari sticla
EuropanProd - producator de sticla

Compartimentari sticla

De ce sa optezi pentru compartimentarea cu sticla a locuintei sau biroului? Deoarece este o solutie eleganta, care creeaza senzatia de spatiu deschis, ofera o luminozitate mai buna, izoleaza fonic dar si termic. De asemenea, datorita faptului ca peretii din sticla sunt mult mai subtiri decat un perete normal, avem avantajul de a castiga spatiu in plus in care sa ne desfasuram activitatea.

EuropanProd - producator de sticla

Compartimentari sticla

In momentul in care va hotarati sa apelati la compartimentarea cu sticla a spatiului Dvs, trebuie sa stiti ca EUROPANPROD va pune la dispozitie mai multe solutii, care sa intampine nevoile Dvs.:

Compartimentari
EuropanProd - Compartimentari sticla

Sticla laminata

Sticla laminata este o solutie sigura pentru pentru amenajarea spatiilor de locuinte, birouri, datorita faptului ca, in caz de spargere, folia de laminare nu permite bucatilor de sticla sa se dezintegreze, prevenind riscul accidentarilor.

EuropanProd - Compartimentari sticla

Sticla securizata

Sticla securizata este de asemenea ideala pentru a compartimenta spatiile de birouri sau spatiile comerciale, fiind de la 5 pana la 10 ori mai rezistenta decat sticla nesecurizata. In caz de spargere, sticla securizata se dezintegreaza in bucati mici, neascutite, evitand astfel accidentarile grave. Pentru un plus de siguranta, puteti opta pentru pereti dubli, sporind rezistenta la socurile mecanice.

Compartimentari birou
Compartimentari birou
EuropanProd - Compartimentari sticla

Sticla sablata

Sticla sablata este recomandata pentru spatiile unde este necesara asigurarea de intimidate, cum ar fi salile de sedinte. Se poate opta pentru sticla sablata total sau partial, oferind luminozitate incaperii.

EuropanProd - Sticla PDLC REVERSIBILA

Sticla PDLC REVERSIBILA

Cu o singura apasare de buton geamul inteligent PDLC EuropanProd se va transforma instantaneu dintr-un geam perfect transparent intr-unul mat.

Transformarea se realizeaza prin trecerea unui curentului electric de mic voltaj care va actiona asupra unei folii speciale, produs ce este laminat pe suprafata termopanului / sticlei.

Sticla translucida (sticla electrica reversibila) ofera un nivel de obscuritate de peste 95% fiind o alternativa demna de luat in considerare in locul perdelelor si jaluzelelor.

Tehnologia electrica inteligenta PDLC se poate aplica cu succes unei game largi de sticla: securizata, laminata, curbata, colorata, …

EuropanProd - Compartimentari sticla

Utilitate

Sticla EUROPANPROD poate fi folosita ca si pereti despartitori intr-o gama larga de spatii:

Strategia EuropanProd

Sticla de calitate pentru o viata calitativa

"De ce sa fi banal cand poti fi extraordinar?". Sticla de calitate cu personalitate repezinta atat esenta EuropanProd cat si a fiecarui proiect executat.

EuropanProd - Sticla cu personalitate
Sticla vie - EuropanProd

Corect folosita sticla este un element ce da viata oricarui proiect, fiind o "fereastra" catre sufletul fiecarei cladiri

Viziunea EuropanProd
EuropanProd - Sticla cu personalitate

Indiferent ca vorbim despre Geamuri Termopan, Scari din sticla, Cabine de dus, Balustrade sticla, Pereti cortina pentru birouri, Vitrine magazine, Fatade cladiri ... EuropanProd va va fi mereu aproape si gata sa lucreze cu Dv. pentru crearea celor mai uimitoare proiecte.

Sticla EuropanProd - atat de versatila
Viziunea EuropanProd