Viziunea EuropanProd
EuropanProd - producator inchideri CABINE DE DUS

Sticla in baile moderne

In design-ul modern, baia isi mentine functia de baza, dar capata din ce in ce mai mult si un rol secundar, acela de sanctuar privat.

Baile amenajate in stil modern sunt usor de identificat, deoarece ele inspira eleganta si minimalism, punand foarte mult accent pe utilitate. Intr-o baie moderna sta la baza STICLA, imbinata intr-un mod armonios cu restul elementelor, luminii si culorilor, formand un ambient cu accente puternice.

Indiferent de marimea spatiului, baile de cele mai multe ori duc lipsa de lumina naturala, motiv pentru care pentru a crea iluzia unui spatiu mult mai mare se recomanda intodeauna folosirea de sticla pentru inchideri cabine de dus, panouri fixe din sticla, usi cu balamale sau glisante, in combinatie cu lumini puternice si oglinzi.

EuropanProd - sticla inchideri CABINE DE DUS

Avantajele folosirii sticlei pentru inchideri CABINE DE DUS

Indiferent de solutia aleasa pentru baia Dv. orice CABINE DE DUS alese constituie elementul focal cand vei intra, deci intotdeuna factorul estetic va prima, dar niciodata nu trebuie sa ignoram si celelalte beneficii:

Cabine de dus
EuropanProd - usi inchideri CABINE DE DUS

Beneficiile inchideri CABINELOR DE DUS cu sticla

Tot din punct de vedere estetic se pot crea modele deosebite, inchiderea cu sticla a unei CABINE DE DUS putand fi personalizata la cerere prin sablare integrala sau partiala, vopsire sau gravare.

Produsele noastre au fost proiectate, din punct de vedere al confortului Dv. prin folosirea diferitelor forme ergonomice si diferitelor tipuri de sticla, cu accent pe intimitate si comoditate.

EuropanProd - producator Inchideri CABINE DE DUS

Geam Anticalcar

Impletind utilul cu frumosul inchiderile/sticla CLAR+ ANTICALCAR ale unor CABINE DE DUS EuropanProd  nu doar ca vor aduce o nota de eleganta si de utilitate in baia Dv, dar, foarte important, va vor si ajuta la curatenie, acestea fiind tratate la cerere impotriva actiunii calcarului si altor agenti daunatori.

Sticla normala expusa actiunii apei, caldurii, umiditatii cat si agentilor de curatare si a unor produse de intretinere a parului va trece printr-o reactie chimica ce o va pata, decolora si chiar coroda in timp. Si din pacate odata pornit acest proces va atrage acumlarea de mizerie si calcar, ducand la un mediu neigienic.

Solutia oferita de EuropanProd este realizarea la comanda de sticla cabine de dus anticalcar, cu o durata de viata extrem de mare. Solutia tehnica adoptata permite geamurilor noastre anticalcar sa reziste curate, netede si stralucitoare.

100

Protectie perfecta impotriva depunerilor de calcar, mizeriei, actiunii produselor de curatare

EuropanProd - Panou fix de sticla

Panou fix de sticla

Reprezinta o bucata fixa ​​de sticla, aceasta fiind sustinuta in mai multe puncte, montata in jurul dusului.

De obicei acesta este folosita in combinatie cu diverse alte panouri sau usi din sticla, dar poate fi folosita si individual.

Rolul ei este acela de a proteja restul incaperii fata de stropii dusului. 

Pot fi personalizate la cerere prin sablare integrala sau partiala, vopsire sau gravare.

EuropanProd - usi de sticla cu balamale

Usa de sticla cu balamale

In functie de spatiul si divizarea zonei baie puteti opta pentru folosirea unei usi cu balamale sau pe sina. Usa de sticla securizata este un geam prevazut cu balamale speciale rzistente la actiunea apei si a greutatii geamului, prinse de peretele lateral al dusului.

Acesta este folosita in combinatie cu diverse alte panouri din sticla.

Pot fi personalizate la cerere prin sablare integrala sau partiala, vopsire sau gravare.

EuropanProd - usi de sticla glisante

Usi de sticla glisante

Usile din sticla glisante sunt extrem de practice si usor de manevrat.

Adauga o nota de eleganta si de cele mai multe ori creeaza spatiu suficient pentru amplasarea de suporturi si/sau dulapioare in interrior.

Sistemele de glisare pot fi variate permitand astfel o personalizare perfecta, satisfacand orice cerinte estetice si de siguranta.

Acesta este folosita in combinatie cu diverse alte panouri din sticla.

Pot fi personalizate la cerere prin sablare integrala sau partiala, vopsire sau gravare.

Cabine de dus
Strategia EuropanProd

Sticla de calitate pentru o viata calitativa

"De ce sa fi banal cand poti fi extraordinar?". Sticla de calitate cu personalitate repezinta atat esenta EuropanProd cat si a fiecarui proiect executat.

EuropanProd - Sticla cu personalitate
Sticla vie - EuropanProd

Corect folosita sticla este un element ce da viata oricarui proiect, fiind o "fereastra" catre sufletul fiecarei cladiri

Viziunea EuropanProd
EuropanProd - Sticla cu personalitate

Indiferent ca vorbim despre Geamuri Termopan, Scari din sticla, Cabine de dus, Balustrade sticla, Pereti cortina pentru birouri, Vitrine magazine, Fatade cladiri ... EuropanProd va va fi mereu aproape si gata sa lucreze cu Dv. pentru crearea celor mai uimitoare proiecte.

Sticla EuropanProd - atat de versatila
Viziunea EuropanProd