EuropanProd - producator BALUSTRADA STICLA

Balustrada sticla

Fie ca vorbim despre cladiri de birouri, complexe industriale sau constructii civile de tip bloc de apartamente sau case private, sticla reprezinta nota distinctiva din fiecare proiect. Ce poate fi mai frumos decat un material care permite trecerea luminii dincolo de spatiul in care este montat?

Si ce este mai distinctiv si elegant decat un sistem de BALUSTRADE STICLA. Datorita calitatilor ei extraordinare, sticla constituie cel mai popular mod de realizare a balustradelor. Acestea reprezinta atat un element decorativ, cat si de siguranta.

Balustradele din sticla EUROPANPROD pot fi folosite atat la Exterior, cat si la Interior.

Balustrade sticla
Balustrade din sticla
EuropanProd - BALUSTRADE STICLA

De ce Sticla pentru Balustrada?

Daca in Europa folosirea sticlei pentru Balustrade este relativ recenta in America de Nord este folosita inca din anii 70. Este un produs folosit pe scara larga in locatii extrem de variate, de la mall-uri la case, de la birouri la restaurante si hoteluri.

Beneficiile principale oferite de Balustrade sticla EUROPANPROD sunt:

Detalii EuropanProd - Sticla Balcoane/Terase

Balustrada Sticla pentru Exterior

Intotdeauna un design DEOSEBIT si UNIC va atrage mai rapid privirile si implicit cumparatorii / investitorii. Constructiile noi cu cele mai mari vanzari sunt cele care incorporeaza suprafete vitrate mari impreuna cu balustrade din sticla.

Balustrada sticla exterioara
Balustrada sticla exterioara
EuropanProd - balustrade sticla

Siguranta oferita de BALUSTRADA de STICLA

Aspect cheie la sticla EUROPANPROD este importanta pe care o alocam securitatii Dv. atunci cand folositi sticla noastra. In cazul proiectelor care implica BALUSTRADE STICLA, rolul de protectie impotriva caderii in gol este asigurat  de montarea unui sistem care implica sticla securizata si laminata.

Factorii care se iau in considerare in crearea configuratiei sticlei sunt multipli, dar cei mai importanti sunt:

Inaltimea (etajul) la care este montata balustrada
Inaltimea (etajul) la care este montata balustrada
traficul zonei
incarcarea la vant
tipul de prindere

Sticla securizata EUROPANPROD are o rezistenta de 5 ori mai ridicata fata de o sticla normala. Aditional laminarea cu folie EVA (folie ce are caracteristici hidrofobe, ce recomanda folosirea exterioara in siguranta) a doua sticle securizate protejeaza si adauga noi caracteristici pentru BALUSTRADE STICLA, oferind orezistenta sporita la impact, printr-o elasticitate adaugata ansamblului vitrat si o rezistenta sporita la razele UV.

EuropanProd - varietate balustrade sticla

EUROPANPROD produce o gama larga de BALUSTRADE STICLA

Ultraclara

Satinata chimic

Personalizata prin sablare

EuropanProd - balustrade sticla

Fiecare proiect este diferit

Orice proiect este diferit, motiv pentru care realizam si va punem la dispozitie o gama larga de tipuri si variante de prindere pt. BALUSTRADE STICLA. Acestea pot fi adaptate in functie de conditiile de santier, putand fi montate:

100

in profil atat pe pardoseala, cat si pe lateralul placii de beton

100

prin prinderi punctuale pt. varianta in urcare/ scari

Probabil cel mai mare avantaj al prinderilor punctuale este ca se mentine intreaga latime a treptelor ca suprafata utila de trafic, si, drept urmare, se garanteaza siguranta utilizatorilor.

Balustrada sticla exterioara
Detalii EuropanProd - Sticla Balcoane/Terase

BALUSTRADA STICLA pentru Interior

Design-ul interior este la fel de important, daca nu chiar mai important in multe cazuri decat cel exterior, deoarce odata intrat intr-o cladire fie ca esti intr-un birou, la cumparaturi sau acasa, vrei sa ai un anumit grad de confort pe langa elementul elementul estetic.

Balustrada sticla interioara
Balustrada sticla interioara
EuropanProd - BALUSTRADE STICLA

Sticla cu STIL

BALUSTRADE STICLA interioare EUROPANPROD au ajuns sa fie un punct focal in design-ul multor arhitecti si propietari. Intotdeauna sticla va oferi o senzatie de libertate de miscare, de spatiu mult mai mare, optimizand in acelasi timp zonele.

Plus, sa NU uitam cat de usor sunt de intretinut si cat de sigure si rezistente sunt.

Dupa cum spuneam, materialele utilizate impreuna cu sticla LAMINATA si SECURIZATA pentru a avea o balustrada sigura si moderna sunt, dar nu sunt limitate la: lemn, inox, fier si aluminiu. Variind de la structuri simple din metal si sticla adaptate amenajarilor de tip modern, la combinatii inedite intre lemn si inox cu sticla securizata, conceptul de balustrada de sticla evolueaza constant

EuropanProd - BALUSTRADE STICLA

Diferite modele de BALUSTRADE STICLA

EuropanProd - BALUSTRADE STICLA

BALUSTRADA STICLA cu Prindere Punctuala

Acest tip  de BALUSTRADE STICLA au marele avantaj ca ofera un spatiu mai mare oriunde sunt folosite, zona utila disponibila fiind mult mai mare fata de varianta de BALUSTRADE STICLA montate in profil.

Prinderile punctuale din inox sunt produse personalizat, fiecare proiect fiind distinct. De obicei exista 3 modalitati de prindere:

Balustrada sticla interioara
EuropanProd - BALUSTRADE STICLA

BALUSTRADA STICLA cu Fixare in Profil

Indiferent de finisajele cerute si de materialele adecvate pentru instalarea outdoor sau indoor, cu aplicare a capacului de mascare sau a celor terminale, profilele U sau Y reprezinta cea mai sigura metoda de instalare a balustradelor de sticla.

EuropanProd - BALUSTRADE STICLA

BALUSTRADA STICLA Curba

Reprezinta BALUSTRADE STICLA cu un inalt grad de dificultate in executie si montaj, DAR care ofera la nivel estetic unul dintre cele mai spectaculoase efecte in design.

La EUROPANPROD va oferim solutii diferite pentru montarea de BALUSTRADE STICLA curbe:

100

se pot monta pe prinderi punctuale, cu piese de inox avand distantieri reglabili pentru a prelua abaterile de raza ale suportului pe care se monteaza.

100

se pot monta in profil roluit dupa o raza care sa reproduca exact curbura placii de beton.

Balustrada curba sticla interioara
Balustrada curba sticla interioara
EuropanProd - BALUSTRADE STICLA

BALUSTRADA STICLA Structurala

Indeplinesc acelasi rol ca si restul de BALUSTRADE STICLA produse de noi, diferenta majora fiind ca acestea pot avea in acelasi timp si functiune de stalp sau sustinator al altor structuri. Panourile de balustrada executate intotdeauna din sticla laminata si securizata EUROPANPROD preiau greutatea distribuita a treptelor si le solidarizeaza, fiind variante robuste si sigure pentru a sustine greutatea treptelor si a diminua vibratiile generate de utilizarea lor.

Strategia EuropanProd

Sticla de calitate pentru o viata calitativa

"De ce sa fi banal cand poti fi extraordinar?". Sticla de calitate cu personalitate repezinta atat esenta EuropanProd cat si a fiecarui proiect executat.

EuropanProd - Sticla cu personalitate
Sticla vie - EuropanProd

Corect folosita sticla este un element ce da viata oricarui proiect, fiind o "fereastra" catre sufletul fiecarei cladiri

Viziunea EuropanProd
EuropanProd - Sticla cu personalitate

Indiferent ca vorbim despre Geamuri Termopan, Scari din sticla, Cabine de dus, Balustrade sticla, Pereti cortina pentru birouri, Vitrine magazine, Fatade cladiri ... EuropanProd va va fi mereu aproape si gata sa lucreze cu Dv. pentru crearea celor mai uimitoare proiecte.

Sticla EuropanProd - atat de versatila
Viziunea EuropanProd