EuropanProd - Vitrina antireflex

Vitrine

Vitrine – folosite puternic in ultimele 2 secole reprezinta unul dintre instrumentele perfecte de vanzare a oricarui magazin. Cred ca nu odata am trecut fiecare dintre noi pe langa un magazin si ne-am oprit in dreptul vitrinei fiind uimiti de multitudinea de produse, de lumea ce n-i se deschidea dupa ea. Fie ca ne faceau sa ne imaginam cat de bine ne-ar sta in haina prezentata pe manechin sau „salivam” la prajiturile minunate din rastel, vitrinele reprezinta oglinda sufletului magazinului.  

EuropanProd - Geam antireflex

Sticla antireflex

Numit popular si „Sticla invizibila”, geamul antireflex este obtinut prin tratarea sticlei și aplicarea unei pelicule care reduce reflexia luminii pe suprafata din sticla in proportie de 97-99%. Astfel procentajul de reflexie a luminii este aproape inexistent si in consecinta apare efectul de „invizibilitate” a sticlei.

Datorita transparentei extraordinare, sticla antireflex este ideala pentru vitrine și showroom-uri, unde accentul cade pe obiectele expuse, sticla neconstituind o bariera vizuala.

Sticla invizibila este disponibila in forma laminata sau monolitica, cu depuneri ce imbunatatesc transparenta sticlei si vizibilitatea obiectelor vazute prin ea.

Vitrine
EuropanProd - Producator Sticla invizibila

Avantaj - Geam invizibil

100

senzatie unica de transparenta

EuropanProd - Producator Sticla antireflex

Avantaj - Antireflex

100

Perfecta pentru expozitii, muzee

EuropanProd - Producator Geam antireflex

Avantaj - Protectie termica

100

Costuri scazute cu incalzirea / aerisirea

EuropanProd - Producator geam invizibil

Avantaj - Securitate

100

Protejeaza magazinul / exponatele