EuropanProd - Tamplaria din lemn stratificat

Tamplarie din lemn stratificat cu GEAM TERMOPAN

Nu trebuie sa uitam niciodata ca Lemnul este o componenta „vie” care si dupa ce a fost transformat in elemente de decor, mobila, ferestre si usi, … continua sa „lucreze”, sa respire, sa ne aduca un colt de natura in case. Extrem de prietenos cu mediul inconjurator,  acest material confera proiectelor EuropanProd o eleganta desavarsita si o fiabilitate extraordinara.

Geam termopan
EuropanProd - tamplarie lemn stratificat de calitate

Cum se creeaza lemnul stratificat?

Orice produs EuropanProd Sticla Sau EuropanProd Mobila este realizat cu atentie din cele mai bune materiale disponibile.

In primul rand se alege cu atentie lemnul de esenta tare ce urmeaza a fi folosit, atat prin prisma calitatii lemnului cat si ca acesta sa nu contina noduri. Dupa care este uscat prin procedee speciale. Prin debitare se obtin lamele din lemn de esenta tare acestea fiind lipite cu un adeziv special si apoi presate, rezultatul final fiind o rama solida uniforma, rigida si cu o portanta excelenta.

EuropanProd - Tamplarie din Lemn Stratificat

Inlocuieste tamplaria din PVC cu tamplarie de lemn stratificat

Prin Mobila EuropanProd oferim posibilitatea de a inlocui tamplaria din PVC cu  tamplarie de lemn stratificat (tei, paltin, stejar, frasin) si cu feronerie Roto.

Termopan pensiune
EuropanProd - Tamplarie de Lemn Stratificat

Avantaj - Rezistenta ridicata

100

Durabilitate si rezistenta ridicata la actiunea fenomenelor meteo

EuropanProd - Tamplarie de Lemn Stratificat

Avantaje - Aspect

100

Design Elegant

EuropanProd - Tamplarie de Lemn Stratificat

Avantaj - Confort termic si acustic

100

Costuri mai mici cu intretinerea

EuropanProd - tamplarie lemn stratificat cu feronerie Roto

Feronerie Roto

Orice geam modern se compune din 3 elemente de baza: sticla, profil si feronerie. Daca si una dintre componente este inferioara calitativ, poate duce la rezultate dezastruoase. Acesta este si motivul pentru care la EuropanProd folosim cele mai bune componente, iar in cazul feroneriei am ales sa colaboram cu cei mai buni producatori de feronerie de pe piata: Roto, pentru a va oferi cele mai bune calitativ geamuri.

EuropanProd - tamplarie lemn stratificat cu feronerie Roto

Cine este Roto

Roto Frank Holding AG, cu sediul central in Leinfelden-Echterdingen, langa Stuttgart, este o companie multinationala germana. Roto a crescut intr-un mod constant, devenind o companie mare, cu o foarte buna reputatie.

Numele Roto este sinonim cu sisteme de feronerie inovatoare, individuale si sigure care cresc calitatea ferestrelor si usilor, pentru oameni din intreaga lume.